Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves aikoo tiivistää pelaajapakkaansa ennen toukokuussa alkavaa liigakautta – Päävalmentaja Wiss: "Ikävä tehtäväni on ollut käydä muutaman pelaajan kanssa keskustelu..."

Veikkausliigaan valmistautuvan Ilveksen pelaajapakassa tulee olemaan eloa ennen toukokuun 3. päivänä alkavaa kautta.

Asiaa kommentoi Ilveksen verkkosivuilla päävalmentaja Jarkko Wiss. Ilveksestä on lähtenyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen, ja on todennäköistä että lähtijöitä tulee huhtikuun aikana enemmänkin.

– Ryhmää on tietoisesti alettu hiukan tiivistämään ja minun ikävä tehtäväni on ollut käydä muutaman pelaajan kanssa keskustelu. Heille ei ole kovinkaan paljoa peliaikaa meillä tulossa, joten sitä ehkä kannattaisi hakea jostain muualta. Heille olisi niin pieni rooli luvassa, ja toisaalta meille on uusi kierto nuoriso-osastoa tulossa, joita on tarkoitus alkaa jossain vaiheessa ajaa sisään, Wiss kommentoi seuran verkkosivujen haastattelussa.

Kokoonpanosta ei lauantain harjoitusottelussa löytynyt ainakaan hyökkääjä Eemeli Raittista sekä laitapelaaja Tuure Mäntystä. Vielä ei ole tiedossa, ovatko nämä pelaajat lähtökuopissa Ilveksestä.

Toisaalta Naatan Skytästä saatu noin puolen miljoonan euron siirtokorvaus auttaa uusien pelaajien hankinnassa.

– Parin pelaajan kanssa vielä neuvotellaan kovasti. Pari viikkoa aikaa sarjan alkuun eli mielenkiintoisia aikoja tässä eletään, Wiss kommentoi.