Ilves aikoo tiivistää pelaajapakkaansa ennen toukokuussa alkavaa liigakautta – Päävalmentaja Wiss: "Ikävä tehtäväni on ollut käydä muutaman pelaajan kanssa keskustelu..."

Laitapelaaja Tuure Mäntysen tulevaisuus Ilveksen paidassa on herättänyt keskustelua. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Veikkausliigaan valmistautuvan Ilveksen pelaajapakassa tulee olemaan eloa ennen toukokuun 3. päivänä alkavaa kautta.

Asiaa kommentoi Ilveksen verkkosivuilla päävalmentaja Jarkko Wiss. Ilveksestä on lähtenyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja Maximo Tolonen, ja on todennäköistä että lähtijöitä tulee huhtikuun aikana enemmänkin.

– Ryhmää on tietoisesti alettu hiukan tiivistämään ja minun ikävä tehtäväni on ollut käydä muutaman pelaajan kanssa keskustelu. Heille ei ole kovinkaan paljoa peliaikaa meillä tulossa, joten sitä ehkä kannattaisi hakea jostain muualta. Heille olisi niin pieni rooli luvassa, ja toisaalta meille on uusi kierto nuoriso-osastoa tulossa, joita on tarkoitus alkaa jossain vaiheessa ajaa sisään, Wiss kommentoi seuran verkkosivujen haastattelussa.

Kokoonpanosta ei lauantain harjoitusottelussa löytynyt ainakaan hyökkääjä Eemeli Raittista sekä laitapelaaja Tuure Mäntystä. Vielä ei ole tiedossa, ovatko nämä pelaajat lähtökuopissa Ilveksestä.

Toisaalta Naatan Skytästä saatu noin puolen miljoonan euron siirtokorvaus auttaa uusien pelaajien hankinnassa.

– Parin pelaajan kanssa vielä neuvotellaan kovasti. Pari viikkoa aikaa sarjan alkuun eli mielenkiintoisia aikoja tässä eletään, Wiss kommentoi.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut