Tampereen kanaravintolakisa saa uuden haastajan suurketjusta, joka rantautuu Kalevaan

Kansainvälinen Chitir Chicken -pikaruokaketju avaa 1. toukokuuta ravintolan Tampereen Kalevassa osoitteessa Sammonkatu 56.

Ravintola keskittyy nimensä mukaan kanaruokiin eri muodoissa ja ennen kaikkea leivitettyyn ja uppopaistettuun kanaan. Myynnissä on wingsejä, koipia, filepaloja, nuggeteja, wrappeja, hampurilaisia, salaatteja ja lisukkeita.

Chitir Chicken -ketju etsi Tampereelta pitkään sopivaa ravintolapaikkaa. Sammonkadun liiketila sopii kuulemma sen ajatuksiin täydellisesti.

– Tampere kasvaa voimakkaasti tähän suuntaan. Alueella liikkuu koko ajan enemmän ja enemmän ihmisiä. Tänne on hyvät liikenneyhteydet ja pian vielä paremmat, kun ratikka aloittaa liikennöinnin. Ravintola näkyy hienosti ratikan ikkunoista, franchise-yrittäjät Farsad Yousefi ja Metin Korkmaz toteavat.

Sammonkadun ja Sarvijaakonkadun kulmatalon liiketila hohtaa uutuuttaan. Yousefi ja Korkmaz ovat siinä ensimmäisiä yrittäjiä ja kaiken lisäksi tila on rakennettu ravintolakäyttöön, joten keittiössä on valmiiksi vaadittavat ilmanvaihtojärjestelmät ja asiakastilassa kaksi wc.tä.

Yousefi on toiminut vuodesta 2015 yrittäjänä Tampereen Satakunnankadulla olevassa Bar Alanyassa. Korkmaz taas pyörittää pitseriaa Forssassa.

Miesten ensimmäiseen yhteiseen ravintolaan tulee 30 asiakaspaikkaa ja kesäkaudeksi on mahdollisuus tehdä 5-6 hengen terassi ikkunan eteen.

Tänne on hyvät liikenneyhtey-det ja pian vielä paremmat, kun ratikka aloittaa liikennöinnin. Ravintola näkyy hienosti ratikan ikkunoista.

Chitir Chicken

Chitir Chicken -ketju aloitti vuonna 1996 Iso-Britanniassa. Ravintoloita on tällä hetkellä 12 maassa, muun muassa Turkissa, Belgiassa, Hollannissa, Espanjassa ja niinkin eksoottisissa maissa kuin Togossa, Mosambikissa ja Djiboutissa.

Pirkanmaan ensimmäinen Chitir Chicken on ketjun kymmenes ravintola Suomessa.

Suomen seuraavat Chitir Chicken -ravintolat Tampereen paikan jälkeen avautuvat Espoossa ja Turussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut