Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Classic voi perjantaina voittaa jo kolmannen finaaliottelun – Maalivahti Toriseva Pääkallo-sivustolle: "Tiedetään mitä se voittaminen vaatii oikeasti"

Tampereen Classicin voittamattomana pidetty miesten liigajoukkue joutui välieräsarjassa Nokian KrP:tä vastaan tiukkaan paikkaan, kun nokialaisjoukkue johtikin sarjaa ja vei sen lopulta seitsemänteen otteluun. Sen Classic onnistui voittamaan ja eteni finaaleihin.

Nyt finaalisarja Esport Oilersia vastaan on ollut odotettua tykitystä ja kun perjantai-iltana odottaa Tampereella kolmas finaaliottelu, on tamperelaisjoukkue siinä jopa selvä ennakkosuosikki. Joukkue on hoitanut kaksi aiempaa ottelua nimiinsä selvin lukemin.

Maalivahti Lassi Toriseva kommentoi torstaina pelatun ottelun jälkeen otteitaan Pääkallo-verkkosivustolle. Vaikka tamperelaisjoukkue voitti 6-1, ei Toriseva ollut kuitenkaan täysin tyytyväinen.

– Ei se kyllä ollut kauhean täydellistä. Mielestäni ensimmäinen erä oli hyvä, tokassa tuli ehkä joku ylpeyden tunne vai mikä lie. Siinä ruvettiin vähän katsomaan tuomareita, että tuleeko rikettä vai ei ja jäätiin vähän purnaamaan, eikä siksi heti käännytty pelin puolelle, Toriseva kommentoi.

Hankalat vaiheet ovat maalivahdin mukaan vain vahvistaneet joukkuetta.

– Ollaan hallittu ja ollaan voitettu, mutta kyllä se on kasvutarina joka vuosi. Tuo välierävaihe antoi varmasti sen viimeisen sysäyksen sille, että ollaan taas kasvettu tähän pisteeseen, ja tiedetään mitä se voittaminen vaatii oikeasti, Toriseva pohtii.

3. finaaliottelu Classicin ja Oilersin välillä pelataan Tampere Areenalla perjantaina kello 18.30 alkaen. Se pelataan ilman yleisöä, mutta on katsottavissa Ruutu+ -palvelun kautta.