Nyrkkeilyn SM-mitalistia vaaditaan vangittavaksi tapon yrityksestä, poliisi epäilee miehen ampuneen yksityisasunnossa – "Uhri sai huomattavat vammat"

Nyrkkeilyn SM-mitalistia vaaditaan vangittavaksi torstaina Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Käsittely alkaa kello 14 ja rikosnimikkeenä on tapon yritys. 1980-luvun loppupuolella syntynyt mies on saavuttanut lajissaan SM-hopeaa.

Vangitseminen liittyy Kuhmoisissa maanantai-iltana sattuneeseen välienselvittelyyn, jossa ihmistä ammuttiin yksityisasunnossa.

– Paikalla oli useampia henkilöitä, joista useampi oli otettuna kiinni mutta muut on sittemmin vapautettu. Yhtä henkilöä esitetään vangittavaksi teosta. Vielä tutkinta ei ole niin pitkällä, että olisi tiedossa onko päihteillä kokonaisuudessa minkäänlainen merkitys, kertoo Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Saara Asmundela.

– Uhri ei ole hengenvaarassa. Voi kuitenkin sanoa, että uhri sai huomattavat vammat, Asmundela kertoo.

Mies on tällä hetkellä lajissaan kilpailukiellossa. Hänelle on annettu useamman vuoden mittainen toimintakielto useampien urheilussa kiellettyjen lääkeaineiden käytöstä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut