Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampellassa kunnostetaan Aleksandra Siltasen puiston leikkipaikka esteettömyys huomioiden

Tampereen Tampellan alueella kunnostetaan Aleksandra Siltasen puiston leikkipaikka parantamalla sen viihtyisyyttä, monipuolisuutta ja esteettömyyttä.

Pienikokoinen ja kaupunkimainen leikkipaikka sijaitsee Vapriikin ja Tammerkosken lähistöllä. Nykyiset leikkivälineet ovat pääosin huonokuntoisia ja välinevalikoimakin kaipaa monipuolistamista.

Leikkipaikan keskelle on suunniteltu kohokohdaksi suuri, reittimäinen monitoimiväline, joka sopii esteettömäänkin leikkiin. Se koostuu erilaisista kiipeilyelementeistä, torneista ja kahdesta erikokoisesta liukumäestä. Monitoimiväline toimii eri-ikäisten leikissä ja tarjoaa haasteita isollekin joukolle yhtä aikaa muuten pienellä leikkipaikalla. Toinen uusi väline on esteetön karuselli, jossa voi pyöriä sekä pyörätuolilla että istuen penkillä.

Leikkipaikalle tulee uusi hiekkalaatikko. Puinen pölliauto ja keinut kunnostetaan, ja pölliautoa siirretään tilaa vaativan monitoimivälineen tieltä puiston etelälaitaan.