Tampellassa kunnostetaan Aleksandra Siltasen puiston leikkipaikka esteettömyys huomioiden

Tampereen Tampellan alueella kunnostetaan Aleksandra Siltasen puiston leikkipaikka parantamalla sen viihtyisyyttä, monipuolisuutta ja esteettömyyttä.

Pienikokoinen ja kaupunkimainen leikkipaikka sijaitsee Vapriikin ja Tammerkosken lähistöllä. Nykyiset leikkivälineet ovat pääosin huonokuntoisia ja välinevalikoimakin kaipaa monipuolistamista.

Leikkipaikan keskelle on suunniteltu kohokohdaksi suuri, reittimäinen monitoimiväline, joka sopii esteettömäänkin leikkiin. Se koostuu erilaisista kiipeilyelementeistä, torneista ja kahdesta erikokoisesta liukumäestä. Monitoimiväline toimii eri-ikäisten leikissä ja tarjoaa haasteita isollekin joukolle yhtä aikaa muuten pienellä leikkipaikalla. Toinen uusi väline on esteetön karuselli, jossa voi pyöriä sekä pyörätuolilla että istuen penkillä.

Leikkipaikalle tulee uusi hiekkalaatikko. Puinen pölliauto ja keinut kunnostetaan, ja pölliautoa siirretään tilaa vaativan monitoimivälineen tieltä puiston etelälaitaan.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut