Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Tapparalle kymmenien tuhansien eurojen sakko koronarikkomuksesta

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Tampereen Tapparan saama sakko koronarikkomuksesta on hyvin tuntuva ja se kirjataan viidellä numerolla.

Tapparalta vahvistus: Jukka Rautakorpi sai sakot yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen – IS: "Muita henkilöitä ei ole rangaistu"

Yle: Poliisi epäili kuutta Tapparan pelaajaa koronarajoitusten rikkomisesta, yhdelle toimihenkilölle sakot terveydensuojelulain rikkomisesta

IL: Poliisi aloittaa rikostutkinnan Tapparan koronaratkaisusta – "Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään"

Tapparalle sakkoja koronarikkomuksesta

Tapparalle sakkoja koronarikkomuksesta

Terveystalo purkaa yhteistyösopimuksen Tapparan kanssa: "Koronapositiivisten harjoittelun mahdollistaminen ristiriidassa Terveystalon arvojen kanssa"

Tapahtumat saivat alkunsa, kun maaliskuun lopussa kaksi koronaan sairastunutta Tapparan A-junioria tavoitettiin harjoittelemasta Hakametsän kolmoshallista. Ratkaisusta otti vastuun seuran urheilujohtaja Jukka Rautakorpi, joka sai seuralta varoituksen toiminnastaan.

Lehden haastattelema lähde valottaa mittakaavaa kertomalla, että kyseessä on yksi SM-liigan historian suurin seuralle määrätty sakko.

– Siinä ilman muuta puhutaan useammasta kymppitonnista. Sen tarkemmin en halua asiasta puhua, lähde kuvailee.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan ennen kautta oli sovittu, että koronarikkomuksesta määrätään seuralle 75 000 euron sakko. Näin suuresta summasta ei kuitenkaan nyt ole kyse.

– Tapparalle nyt määrätty sakko ei ole niin suuri kuin ennen kauden alkua tehtyä esitys (75 000 euroa), mutta huomattavasti enemmän kuin Ässille hiljattain määrätty sakko, lähde kommentoi.

Ilta-Sanomien haastattelema Tapparan puheenjohtaja Heikki Penttilä kertoo, että seura tyytyy saamaansa sakkoon.

– Sakot ovat erittäin tuntuvat, mutta ei sen suuruudesta tämän enempää. Tyydymme rangaistukseen mukinoitta.