IS: Tapparalle kymmenien tuhansien eurojen sakko koronarikkomuksesta

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Tampereen Tapparan saama sakko koronarikkomuksesta on hyvin tuntuva ja se kirjataan viidellä numerolla.

Tapparalta vahvistus: Jukka Rautakorpi sai sakot yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen – IS: "Muita henkilöitä ei ole rangaistu"

Yle: Poliisi epäili kuutta Tapparan pelaajaa koronarajoitusten rikkomisesta, yhdelle toimihenkilölle sakot terveydensuojelulain rikkomisesta

IL: Poliisi aloittaa rikostutkinnan Tapparan koronaratkaisusta – "Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään"

Tapparalle sakkoja koronarikkomuksesta

Tapparalle sakkoja koronarikkomuksesta

Terveystalo purkaa yhteistyösopimuksen Tapparan kanssa: "Koronapositiivisten harjoittelun mahdollistaminen ristiriidassa Terveystalon arvojen kanssa"

Tapahtumat saivat alkunsa, kun maaliskuun lopussa kaksi koronaan sairastunutta Tapparan A-junioria tavoitettiin harjoittelemasta Hakametsän kolmoshallista. Ratkaisusta otti vastuun seuran urheilujohtaja Jukka Rautakorpi, joka sai seuralta varoituksen toiminnastaan.

Lehden haastattelema lähde valottaa mittakaavaa kertomalla, että kyseessä on yksi SM-liigan historian suurin seuralle määrätty sakko.

– Siinä ilman muuta puhutaan useammasta kymppitonnista. Sen tarkemmin en halua asiasta puhua, lähde kuvailee.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan ennen kautta oli sovittu, että koronarikkomuksesta määrätään seuralle 75 000 euron sakko. Näin suuresta summasta ei kuitenkaan nyt ole kyse.

– Tapparalle nyt määrätty sakko ei ole niin suuri kuin ennen kauden alkua tehtyä esitys (75 000 euroa), mutta huomattavasti enemmän kuin Ässille hiljattain määrätty sakko, lähde kommentoi.

Ilta-Sanomien haastattelema Tapparan puheenjohtaja Heikki Penttilä kertoo, että seura tyytyy saamaansa sakkoon.

– Sakot ovat erittäin tuntuvat, mutta ei sen suuruudesta tämän enempää. Tyydymme rangaistukseen mukinoitta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut