OnniBus vähentää vuorojaan tuntuvasti maanantaista alkaen, vaikutukset kestävät kesäkuun alkuun asti – näin se vaikuttaa Tampereelle

Halpabussiyhtiö OnniBus harventaa reitistöään ja vuorotarjontaansa maanantaista alkaen. Muutos on tilapäinen ja kestää 6. kesäkuuta saakka.

Taustalla on koronan vaikutus matkustuskysyntään.

– Toivomme voivamme palvella asiakkaitamme laajemmalla reittiverkostollamme jälleen kesäliikenteen alkaessa 7. kesäkuuta, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Maanantaista 12. huhtikuuta alkaen seitsemän reitin ja reitinosan liikennöinti keskeytyy kokonaan. Tampereelta Imatraan kulkevaa vuoroa ei ajeta ennen kesäkuun 7. päivää.

Vaikutukset koskevat myös muita reittejä. Helsingin ja Tampereen välistä vuoroa ajetaan 2-4 kertaa päivässä, Turku-Tampere -vuoro kulkee kerran päivässä. Tampereelta Jyväskylään liikennöidään kaksi kertaa päivässä.

OnniBus FLEX -reiteistä Helsingistä Lahden ja Jämsän kautta Jyväskylään kulkeva vuoro keskeytyy 19. huhtikuuta alkaen. Bussiyhteys on kulkenut Kuhmoisten kautta. Kuhmoinen liittyi Pirkanmaahan vuoden alussa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut