Yle: Kuorma-auton renkaan puhkeaminen aiheutti kuolonkolarin Tampereella kiirastorstaina

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kiirastorstaina Tampereella valtatie 9:llä sattui liikenneonnettomuus, jossa raskas ajoneuvo törmäsi henkilöautoon. Onnettomuus vaati kahden ihmisen hengen, ja kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti. Kaikki neljä olivat henkilöautossa.

Ylen mukaan poliisi epäilee, että onnettomuuden syynä oli kuorma-auton puhjennut rengas. Tästä syystä ajoneuvo ajautui vastakkaiselle kaistalle ja törmäsi henkilöautoon.

Poliisi tutkii kiirastorstain kuolinkolaria liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kuolemantuottamuksena ja vammantuottamuksena. Onnettomuuden tekninen tutkinta on vielä kesken.

Samalla tieosuudella sattui hieman myöhemmin myös toinen onnettomuus, joka oli seurausta edellisestä onnettomuudesta. Liikenne ruuhkautui, ja jonossa ajaneen auton kuljettaja törmäsi edellä ajaneen auton perään. Perään ajettu auto ajautui vastakkaiselle kaistalle, jossa se osui vastaan tulleeseen moottoripyörään.

Onnettomuudessa loukkaantui kolme ihmistä, jotka kuljetettiin hoidettavaksi Acutaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut