Mitä kuuluu Ranskaan siirtyneelle Ilves-kasvatti Naatan Skytälle? – MTV: "Keskittymisen pitää olla jatkuvasti täydellistä"

Alkuvuoden odotetuimpia ja toisaalta kovimpia siirtouutisia oli Ilves-hyökkääjä Naatan Skytän, 18, siirtyminen Ranskan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Toulouseen.

Alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue nimettiin – ryhmä suorastaan vilisee Ilves-pelaajia

Ilveksen hyökkääjälupaukselle pitkä sopimus Ranskaan – Naatan Skyttä siirtyy Toulouse FC:n riveihin

MTV on tavoittanut Skytän, joka kertoo että siirtyminen uusiin maisemiin on vaatinut myös totuttelua. Vauhti ja tekemisen meininki on pykälän korkeampaa tasoa kuin Suomessa.

– Tuntuihan se treenitempo aluksi ihan hemmetin kovalta. Totta kai keskittymisen pitää olla jatkuvasti täydellistä - ja voin myöntää, että olin melko jumissa alkuvaiheessa. Hiljalleen aloin tottua vauhtiin ja palautumisenikin nopeutui, Skyttä kertoo MTV:lle.

Kevättä on hidastanut osaltaan nivusvamma. Nyt se alkaa olla hiljalleen voitettu kanta.

– Alan olla pikkuhiljaa taas täydessä pelikunnossa, joten toivottavasti homma lähtee rullaamaan hyvin edustusjoukkueessa, jossa taso on kova ja laaja.

Ajanjaksoon kuuluu myös kieliopintoja. Skyttä opiskelee ranskaa kuusi kertaa viikossa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut