Koronarokottaminen etenee Tampereella – nyt vuorossa ovat vuosina 1952 ja 1953 syntyneet

Täysi rokotesuoja voisi olla yksi tapa pitää koronapassi voimassa. Sirpa Ylönen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Koronarokotukset etenevät Tampereella. Nyt kaikki vuonna 1952 ja 1953 syntyneet tamperelaiset voivat varata ajan rokotukseen.

Myös vuonna 1951 ja sitä aiemmin syntyneet voivat edelleen varata ajan rokotukseen. Rokotusaika kannattaa varata verkossa.

Rokotuksia pistetään ajanvarauksella Ratinan rokotusyksikössä sekä kaikilla kaupungin terveysasemilla.

Jos et pysty käyttämään verkkoajanvarausta, ajan saa soittamalla terveyspalvelujen neuvonnan rokotuslinjalle numeroon 03 5657 0023 (joka päivä kello 7–22).

Myyntiluvan saavat Euroopan unionissa vain ne rokotteet, joilla on riittävästi tutkimuksin osoitettua näyttöä sekä suojatehosta että turvallisuudesta. Tällä hetkellä rokotuksiin käytetään AstraZenecan rokotetta, BioNTech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta ja Modernan rokotetta THL:n ohjeistuksen ja saatavuuden mukaan. Rokotetta ei voi itse valita.

Rokotteita on lähiviikkoina hyvin saatavilla ja rokotuksissa päästään etenemään. Oma rokotusvuoro ei mene ohi: kun tietyn ryhmän rokotukset on aloitettu, ne jatkuvat niin pitkään kuin rokotuksille on tarvetta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut