Tapparalta vahvistus: Jukka Rautakorpi sai sakot yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen – IS: "Muita henkilöitä ei ole rangaistu"

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Sisä-Suomen poliisi on määrännyt sakkoja Tapparan urheilutoimenjohtaja Jukka Rautakorvelle. Rautakorpi otti vastuun tapauksesta, jossa Tapparan kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta A-juniori-ikäistä pelaajaa tavattiin harjoittelemasta Hakametsän kolmoshallista.

IL: Poliisi aloittaa rikostutkinnan Tapparan koronaratkaisusta – "Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään"

IS: Jukka Rautakorvelle annettiin kirjallinen varoitus – "Vakava rikkomus, eikä sellaista katsota läpi sormien"

Jukka Rautakorpi päästi kaksi koronaan sairastunutta urheilijaa Hakametsän harjoitushalliin – Tiedote: Toimitusjohtaja tai seuran hallitus ei tiennyt Rautakorven ratkaisusta

IS: Kenttämestari löysi kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta Tapparan A-junioria Hakametsän harjoitushallista – kaupunki laittoi nyt harjoitushallin kiinni

Rautakorven rangaistuksen vahvistivat Ilta-Sanomille Tamhockey Oy:n puheenjohtaja Heikki Penttilä sekä syyttäjä Jari Kukko.

– Käsitykseni mukaan poliisi katsoi, että auktoriteettiasemansa vuoksi Rautakorvella olisi ollut mahdollisuus estää tapahtunut, Penttilä kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

– Muita henkilöitä ei ole rangaistu, ja se on kaikista tärkeintä, ettei joukkueen pelaajia syyllistetty millään tavalla, Penttilä jatkoi.

Rautakorpi sai 20 päiväsakkoa yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut