Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tapparalta vahvistus: Jukka Rautakorpi sai sakot yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen – IS: "Muita henkilöitä ei ole rangaistu"

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Sisä-Suomen poliisi on määrännyt sakkoja Tapparan urheilutoimenjohtaja Jukka Rautakorvelle. Rautakorpi otti vastuun tapauksesta, jossa Tapparan kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta A-juniori-ikäistä pelaajaa tavattiin harjoittelemasta Hakametsän kolmoshallista.

IL: Poliisi aloittaa rikostutkinnan Tapparan koronaratkaisusta – "Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään"

IS: Jukka Rautakorvelle annettiin kirjallinen varoitus – "Vakava rikkomus, eikä sellaista katsota läpi sormien"

Jukka Rautakorpi päästi kaksi koronaan sairastunutta urheilijaa Hakametsän harjoitushalliin – Tiedote: Toimitusjohtaja tai seuran hallitus ei tiennyt Rautakorven ratkaisusta

IS: Kenttämestari löysi kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta Tapparan A-junioria Hakametsän harjoitushallista – kaupunki laittoi nyt harjoitushallin kiinni

Rautakorven rangaistuksen vahvistivat Ilta-Sanomille Tamhockey Oy:n puheenjohtaja Heikki Penttilä sekä syyttäjä Jari Kukko.

– Käsitykseni mukaan poliisi katsoi, että auktoriteettiasemansa vuoksi Rautakorvella olisi ollut mahdollisuus estää tapahtunut, Penttilä kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

– Muita henkilöitä ei ole rangaistu, ja se on kaikista tärkeintä, ettei joukkueen pelaajia syyllistetty millään tavalla, Penttilä jatkoi.

Rautakorpi sai 20 päiväsakkoa yllytyksestä terveydensuojelurikkomukseen.