Rautatieaseman alueen pysäköinnissä uudistus – Puomit poistuvat 205 paikan edestä

Uudet maksuautomaatit olivat käytössä puomittomalla Aseman kannella 1. huhtikuuta alkaen. Finnpark
Petteri Mäkinen

Petteri Mäkinen

Tampereen Aseman kansi on uudistettu pysäköintialueeksi, jossa maksuvälineinä toimivat Moovy-pysäköintisovellus sekä maksukortit. Samalla puomit poistuvat alueelta.

Asiasta tiedotti Finnapark torstaina.

Uudet maksuautomaatit ovat käytössä puomittomalla Aseman kannella 1. huhtikuuta alkaen. Käteisen käyttö loppui Aseman kannella vuoden 2020 lopussa.

Aseman kansi sijaitsee Tampereen rautatieaseman yhteydessä osoitteessa Rautatienkatu 27 ja sisältää 205 pysäköintipaikkaa. Ulkoalue soveltuu kaikille autoille mutta erityisesti esimerkiksi korkeille pakettiautoille, koska mitään korkeusrajoitetta ei ole.

Moovy-pysäköintisovellusta käyttäville pysäköinnin maksu toimii samoin kuin kadunvarsipysäköinnissä. Sovellus tunnistaa autoilijan sijainnin, jota voi tarvittaessa itse säätää, ja kertoo pysäköinnin hinnan. Autoilija valitsee pysäköinnin keston, jota voi itse muokata myöhemmin. Lähtiessä autoilija lopettaa pysäköinnin.

Asiakkaat, jotka eivät käytä Moovy-sovellusta, maksavat pysäköinnin automaatilla pankki- tai luottokortilla. Maksu tulee suorittaa jo alueelle saapuessa, ei vasta lähtiessä.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut