Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Onko tämä mainospaikka jättipotti Tampere-Pirkkalalle? – Lentoalan päättäjät kokoontuvat Tampereelle pohtimaan tulevaisuuden lentoreittejä

Kansainväliset lentokentät ja lentoyhtiöt tapaavat toisensa Tampereella 23.–25. helmikuuta 2022, kun kansainvälinen lentoalan suurtapahtuma CONNECT järjestetään kaupungissa.

Tapahtumaan odotetaan peräti yli kuuttasataa lentoalan päättäjää keskustelemaan nykyisistä ja tulevaisuuden lentoreiteistä.

– Lentoalan päättäjät kokoontuvat Tampereelle tapaamaan toisiaan ensi kertaa rajoitusten jälkeen. Tarve fyysisille tapaamisille ja kasvokkain neuvotteluille on tällä hetkellä suuri. Tapahtuma järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa, ja sen myötä saamme Tampereelle tärkeitä lentoreiteistä päättäviä henkilöitä sekä pääsemme näyttämään heille alueen parhaat puolet, kertoo lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aalto Visit Tampereesta tiedotteessa.

Vuonna 2020 tapahtuma järjestettiin Turkin Antalyassa, mutta tänä vuonna tapahtumaa ei järjestetä lainkaan. Tampereella tapahtuman teemaksi valittiin Connect with ice. Tavoitteena on tarjota kongressidelegaateille elämyksiä talvisessa luonnossa.

– CONNECT aloittaa Covid-19-jälkeisten merkittävien tapahtumien sarjan Tampereella ja hyvin suurella todennäköisyydellä myös kansainvälisesti. Jatkoa seuraa esimerkiksi jääkiekon maailmanmestaruuskisojen muodossa toukokuussa. Tämä on erinomainen mahdollisuus tuoda Tamperetta esille lentoliikenteen vaikuttajien ja matkailijoidenkin näkökulmasta. CONNECT on koko seudulle tärkeä tapahtuma ja helmikuu on loistava tilaisuus nostaa esiin muun muassa talviosaamistamme lentoliikenteessä. Erityisosaamisemme talvikunnossapidossa, eli niin sanottu snowhow, on jo nyt maailmalla laajasti tunnettua, mutta CONNECT antaa mahdollisuuden esitellä sitä lentoliikenteen päättäville tahoille ja alan muille huippuosaajille, sanoo tiedotteessa Business Tampereen ja Visit Tampereen toimitusjohtaja Harri Airaksinen.

Tapahtuman virallisena lentoyhtiönä toimii airBaltic.

– airBaltic on yksi alueen suurimmista lentoliikenteen toimijoista, ja olemme innoissamme mahdollisuudesta olla CONNECT Route Development Forumin virallinen kumppani. Lentoteollisuus tulee toimimaan moottorina ihmisten fyysisten siteiden palauttamiseksi ympäri maailmaa ja CONNECT tulee olemaan ammattilaisille paikka, jossa he voivat keskustella turvallisimmista, tehokkaimmista ja kestävimmistä tavoista matkustamisen palauttamiseksi, toteaa airBalticin toimitusjohtaja Martin Gauss tiedotteessa.

Tapahtuman hakijoina olivat Tampereen kaupunki, Business Tampere ja Visit Tampere.