Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tämä ei ole aprillijuttu: voittamaton Classic joutuu kamppailemaan jatkopaikasta seitsemännessä ottelussa – Pääkallo: "Hoksottimien pitää olla koko ajan hereillä"

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, niin Tampereen Classicin miesten edustusjoukkue joutui tiistaina Raholassa kamppailemaan tosissaan siitä, pääseekö se ylipäätään F-Liigan finaaliin tänä keväänä. Classic selvitti haasteen ja voitti tiistain ottelun.

Paikalliseksi luokiteltava välieräsarja Nokian KrP:n välillä on ollut erittäin tiukka, ja nokialaiset ovat olleet siinä jopa niskan päällä. Torstai-iltana ratkeaa seitsemännessä ottelussa se, kumpi joukkueista pääsee finaaliin: otteluvoitot ovat nyt tasan 3-3.

– Pitää asennoitua niin, ettei jatkossa passivoiduta. Kun kaveri rupesi nousemaan aiemmissa peleissä, meidän aktiivinen peli passivoitui ja ruvettiin odottamaan, että kello vierii loppuun. Siitä oppineena tiistaina oli rutiininomainen 60 minuuttia. Kauden parasta Classicia, kommentoi joukkueen kapteeni Janne Lamminen Pääkallo-verkkosivustolle.

Samalla Lamminen myös hieman psyykkaa omiaan seitsemännen ottelun alla.

– Ykkönen on ollut kovassa iskussa, mutta laajemmalta rintamalta pitäisi löytää onnistumisia. Se antaisi muillekin kentille fiiliksen, että ollaan pelissä mukana ja omalla tekemisellä pystytään jeesaamaan joukkuetta.