Ikäihminen menehtyi liikenneonnettomuudessa Tampereen Epilässä – Poliisi: Bussinkuljettaja ei havainnut tietä ylittänyttä naista, molemmille paloi vihreä valo

Tampereella Pispalan valtatien ja Epilänkadun risteyksessä tapahtui tiistaina kello 13.45 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi noin 70-vuotias nainen.

Paikalla tehdyssä tutkinnassa ilmeni, että linja-auto oli tulossa keskustan suunnasta Pispalan valtatietä tarkoituksena kääntyä menosuunnassaan oikealle Epilänkadulle.

Linja-auton ajosuuntaan oli palanut punainen valo. Risteyksessä Epilänkadulla jalankulkijoiden liikennevalot olivat myös punaisella. Vihreän liikennevalon vaihtuessa sekä jalankulkijoille että linja-autolle oli jalankulkija lähtenyt ylittämään Epilänkatua ja linja-auton kuljettaja oli lähtenyt myös liikkeelle.

Jalankulkija oli päässyt ylittämään suojatien. Suojatietä ylittäneen jalankulkijan perässä oli tullut toinen jalankulkija, joka oli jäänyt Epilänkadulle kääntyneen linja-auton alle. Hän menehtyi tapahtumapaikalle.

Alustavassa puhutuksessa kuljettaja kertoi, että ei ollut havainnut naista.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut