Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ikäihminen menehtyi liikenneonnettomuudessa Tampereen Epilässä – Poliisi: Bussinkuljettaja ei havainnut tietä ylittänyttä naista, molemmille paloi vihreä valo

Tampereella Pispalan valtatien ja Epilänkadun risteyksessä tapahtui tiistaina kello 13.45 liikenneonnettomuus, jossa menehtyi noin 70-vuotias nainen.

Paikalla tehdyssä tutkinnassa ilmeni, että linja-auto oli tulossa keskustan suunnasta Pispalan valtatietä tarkoituksena kääntyä menosuunnassaan oikealle Epilänkadulle.

Linja-auton ajosuuntaan oli palanut punainen valo. Risteyksessä Epilänkadulla jalankulkijoiden liikennevalot olivat myös punaisella. Vihreän liikennevalon vaihtuessa sekä jalankulkijoille että linja-autolle oli jalankulkija lähtenyt ylittämään Epilänkatua ja linja-auton kuljettaja oli lähtenyt myös liikkeelle.

Jalankulkija oli päässyt ylittämään suojatien. Suojatietä ylittäneen jalankulkijan perässä oli tullut toinen jalankulkija, joka oli jäänyt Epilänkadulle kääntyneen linja-auton alle. Hän menehtyi tapahtumapaikalle.

Alustavassa puhutuksessa kuljettaja kertoi, että ei ollut havainnut naista.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.