Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Stockmannin alakerran uusi ruokakauppa selvillä – "Tarjoaa ainutlaatuisen ja inspiroivan asiakaskokemuksen jokaisella käynnillä"

Tammikuusta saakka tyhjänä olleen Stockmannin ruokaosaston paikalle aukeaa K-Supermarket.

Stockmann tiedotti asiasta tiistaina iltapäivällä.

Kaupan koko säilyy entisellään noin 3000 neliössä. Kauppiasta ei ole vielä valittu. Myöskään kaupan avaamisen päivämäärä ei vielä selvillä.

– Tampereen keskusta on kiinnostava ja kehittyvä alue, joten on hienoa päästä avaamaan Stockmannin alakertaan ruokakauppa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja inspiroivan asiakaskokemuksen jokaisella käynnillä, K-ryhmän aluejohtaja Jari Alanen kertoo tiedotteessa.

Alanen lupaa, että asiakkaat vaikuttamaan kaupan valikoimaan ja palveluihin.

– K-Supermarketeissa keskeisessä roolissa ovat esimerkiksi monipuolinen ja laadukas valikoima, sesongin herkut, paikalliset lähi- ja erikoistuotteet sekä osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvä palvelu.

Saneerausohjelmaan päässeen Stockmannin Tampereen tavaratalossa on parhaillaan käynnissä laajat uudistustyöt. Muutoksia on tapahtunut jo muun muassa tavaratalon muodin, kodin ja kosmetiikan alueilla.

– Odotamme innolla, että tavaratalomme yhteyteen avautuu alueen houkuttelevin ruokakauppa, joka palvelee tavaratalomme asiakkaita ja keskustassa asioivia niin laajalla ja korkeatasoisella valikoimalla kuin asiantuntevalla palvelulla. Olemme vakuuttuneita, että yhdessä K-kaupan kanssa muodostamme kokonaisuuden, josta tamperelaiset löytävät kaiken tarvittavan arkeen ja juhlaan, Tampereen Stockmannin johtaja Päivi Itkonen-Melartin sanoo tiedotteessa.

Stockmannin oman herkkuosaston jälkeen tiloissa toimi vuodesta 2018 saakka Pirkanmaan Osuuskaupan Food Market Herkku. Sen alivuokrasopimus irtisanottiin vuoden vaihteessa.