IL: Poliisi aloittaa rikostutkinnan Tapparan koronaratkaisusta – "Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään"

Tapparan viimeviikkoinen ratkaisu päästää kaksi koronaan sairastunutta A-junioria Hakametsän kolmoshalliin jääharjoitukseen on poikinut rikostutkinnan. I ltalehden mukaan Sisä-Suomen poliisi epäilee, että seura on syyllistynyt asiassa terveydensuojelurikkomukseen. Esiselvityksessä ilmeni, että esitutkintakynnys ylittyy.

– Olemme ottaneet yhteyttä syyttäjään ja odottelemme hänen linjauksiaan asiasta. Tämä ei ole sillä tavalla kiireellinen asia, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Arto Partanen Iltalehdelle.

Lisäksi poliisin arvioitavaksi tulee sekin kysymys, voiko seura olla työnantaja A-juniori-ikäisille pelaajille. Mahdollinen rikosnimike vyyhdissä on myös työturvallisuusrikos.

– Olen itsekin tuota miettinyt, mutten pidä nimikettä kauhean todennäköisenä. Ensisijainen tutkintanimike on terveydensuojelurikkomus, Partanen sanoo lehdelle.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut