Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves testaa ghanalaista hyökkääjää – "Katsotaan nyt vielä toinen viikko"

Tampereen Ilveksen edustusjoukkueen hankala harjoitusotteluiden kausi jatkui lauantaina, kun kovasti varamiehinen joukkue hävisi PK-35:lle maalein 1-4.

Tamperelaisten ainoan maalin teki ghanalainen testipelaaja Kerfala Cissoko. Päävalmentaja Jarkko Wiss löysi hyökkääjän otteista niin parannettavaa kuin kehuttavaakin.

– Cissokolle ei oikein saatu niin paljon palloja mitä olisimme halunneet. Maalin hän kuitenkin nimenomaan viimeisteli, eikä vaan laukonut. Ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa hän ei ole, joten katsotaan nyt vielä toinen viikko, päävalmentaja kommentoi Ilveksen verkkosivuilla.

Wiss osasi odottaa vaikeata ottelua.

– Kokonaisuudessaan kun 16 pelaajaa puuttuu kokoonpanosta, niin näkyyhän se vääjäämättä. Saatiin nyt kuitenkin annettua tärkeitä peliminuutteja monelle pelaajalle. Nuori (16-vuotias) Elias Valli pelasi varmaan uran kovimman ottelunsa tähän asti ja suoriutui ihan kelvollisesti.

– Puolustuspelaaminen toimi ihan hyvin silloin, kun kollektiivisesti puolustettiin matalalla. Heti kun pakettimme hajosi ja tilaa tuli maalivahdin ja puolustuslinjan väliin, hävittiin fyysisesti juoksukilpailut.