Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IS: Jukka Rautakorvelle annettiin kirjallinen varoitus – "Vakava rikkomus, eikä sellaista katsota läpi sormien"

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan, että Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi on saanut kirjallisen varoituksen työnantajaltaan. Seura on myös päättänyt, että jatkossa kaikki koronaan liittyvä siirtyy toimitusjohtaja Mika Aron vastuulle.

Taustalla on alkuviikkoinen päätös päästää kaksi seuran A-junioria Hakametsän kolmoshalliin harjoittelemaan. Kaksikko oli antanut positiivisen koronanäytteen.

– Tapparan sisäinen kurinpitomenettely on käyty loppuun. Tämä oli vakava rikkomus, eikä sellaista missään nimessä katsota läpi sormien. Omien selvittelyjemme jälkeen johtopäätös oli selkeä: maitopurkki oli kaatunut pöydälle, selittelyille ei ollut sijaa, kommentoi Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä Ilta-Sanomien haastattelussa.

Penttilän mukaan seuraavasta vastaavasta rikkomuksesta odottaa työsuhteen purku.

– Pidin Rautakorven kanssa vakavasävyisen keskustelun. Tilanne on nyt se, että jos jatkossa ilmaantuu vähänkin tämänkaltaiseen virhearviointiin viittaavaa toimintaa, tulemme purkamaan urheilujohtajamme työsopimuksen. Uskon vahvasti, että Rautakorpi otti tästä jo opikseen, eikä sellaiseen ole tarvetta, Penttilä kommentoi.