Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen nuorisopalvelut tarjoaa kesätöitä 71 nuorelle

Nuorisopalvelut tarjoaa Tampereella nuorille kesätyöharjoittelupaikkoja. Harjoittelijoiksi valitaan ensisijaisesti nuoria, joilla ei ole aikaisempaa työkokemusta. Kesätyöharjoittelupaikkoja voi hakea 7. huhtikuuta asti.

Harjoittelupaikkoja on yhteensä 71 ja niitä voi hakea 15–17-vuotiaat nuoret. Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla Lasten liikennepuistossa, Koivistonkylän, Tesoman, Linnainmaan ja Kupolin nuorisokeskuksissa, Monitoimitalo 13:n tiedotuksessa sekä Peltolammin rannalla.

Peltolammin rannan paikkojen rahoitus tulee Mun Tampere-budjetin kautta ja ne järjestetään yhteistyössä Peltolammin ME-talon kanssa.

Kesätyöharjoittelijat tekevät kuusituntisia työpäiviä, ja työt sijoittuvat maanantaista lauantaihin sijoituspaikasta riippuen. Tarjolla on viikon ja kahden viikon harjoittelujaksoja.

Viikosta harjoittelija saa palkkaa 182,50 euroa ja kahdesta viikosta 365 euroa. Harjoittelijan tukena on koko harjoittelun ajan nuoriso-ohjaaja