MTV: Tapparan koronaratkaisusta on tehty useampia rikosilmoituksia

Tapparan ratkaisu päästää kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta A-junioria Hakametsän kolmoshalliin harjoittelemaan on poikinut useampia rikosilmoituksia. Asiasta kertoo MTV verkkosivuillaan.

Jukka Rautakorpi päästi kaksi koronaan sairastunutta urheilijaa Hakametsän harjoitushalliin – Tiedote: Toimitusjohtaja tai seuran hallitus ei tiennyt Rautakorven ratkaisusta

IS: Kenttämestari löysi kaksi positiivisen koronanäytteen antanutta Tapparan A-junioria Hakametsän harjoitushallista – kaupunki laittoi nyt harjoitushallin kiinni

Kohu Tapparan tähtimaalivahdin ympärillä laajenee – Yle: Nyt SM-liiga epäilee, että Dominik Hrachovina on rikkonut työsopimustaan

Tappara-maalivahti Dominik Hrachovinan koronapäivitykset aiheuttavat toimenpiteitä seuran sisällä – Yle: "Sanoudumme irti kaikista tällaisista mielipiteistä"

Asian vahvistaa MTV Urheilulle Sisä-Suomen poliisin rikoskomisario Arto Partanen.

– Nyt lähdemme selvittämään, onko tässä syytä epäillä rikosta, Partanen kommentoi asiaa.

Hän ei avaa tarkemmin, kenestä rikosilmoitukset on tehty. Tapparan urheilujohtaja Jukka Rautakorpi kommentoi tiistaina, että päätös päästää juniorit harjoittelemaan oli hänen ratkaisunsa.

Tappara julkaisi asiasta tiedotteen tiistai-iltana. Toimitusjohtaja Mika Aron mukaan hän tai seuran hallitus ei tiennyt Rautakorven tekemästä ratkaisusta.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut