Tampereen Rockfest peruuntuu toistamiseen – "On vedettävä syvään henkeä ja tehtävä raskas päätös"

Suomen suurinta rockfestivaalia Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna. Festivaalia piti juhlia Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 10.-12. kesäkuuta.

Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi peruutuspäätös oli tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Liven mukaan välttämätön.

– On vedettävä syvään henkeä ja tehtävä raskas päätös Rockfestin siirtymisestä vuodella – jo toistamiseen, toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi.

– Seurasimme tilannetta ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja Rockfestin järjestämiseksi turvallisesti ja vastuullisesti viranomaisten rajoitukset huomioiden. Tässä kohtaa kevättä joudumme tuotannon osalta kääntämään katseet suoraan kesään 2022.

Rockfestin pääesiintyjiä tänä kesänä olisivat olleet muun muassa Scorpions, Sabaton, Nightwish ja Megadeth. Rockfestin ohjelmasuunnittelu vuoden 2022 osalta on hyvässä vauhdissa ja ohjelmajulkaisuja on luvassa lähiaikoina vielä ennen kesää.

– Luvassa on isoja julkistusuutisia, joten jo hankitut liput kannattaa ehdottomasti säilyttää ja hyödyntää ensi vuoden Rockfestissä, tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen vinkkaa.

Vuoden 2021 Rockfest-liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan. Lipun säilytyspäätöksellä ei ole kiire, sen voi halutessaan tehdä vasta vuoden 2022 ohjelmajulkistuksen jälkeen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut