Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ella Huhtanen valittiin Ylöjärven kaupungin persoonalliseen kesätyöhön – "Olen niin innoissani kesäretkeilijän tehtävästä"

Matkailu: Kaupunki sai haettuun markkinointitehtävään yhteensä 235 työhakemusta.

Ylöjärven kesäretkeilijä vuodeksi 2021 on valittu. Hän on 26-vuotias Ella Huhtanen, joka luonnehtii kaupungin tiedotteessa itseään intohimoiseksi retkeilijäksi ja valokuvaajaksi.

Huhtanen valikoitui tehtävään yli 200 hakijan ja kahdeksan haastatteluun kutsutun joukosta.

– Olen niin innoissani kesäretkeilijän tehtävästä. Rakastan sekä luonnossa liikkumista että valokuvausta, ja on hienoa päästä yhdistämään nämä aivan erityisellä tavalla. Odotan jo kesää ja sitä, että pääsen tutustumaan Ylöjärveen ja ylöjärveläisiin. Haluan välittää hyvää mieltä ja retkeilyideoita kaikille - paikallisille ja niille, joille Ylöjärvi ei ole entuudestaan tuttu.

Ella Huhtanen opiskelee Tampereen yliopistossa logopediaa ja tekee opintojen ohessa myöskin töitä valokuvaajana.

Kesäretkeilijä aloittaa kolmen kuukauden työpestinsä toukokuun aikana. Hänen tehtävänään on tutustua Ylöjärven luonto- ja matkailukohteisiin sekä kertoa niistä kaupungin viestintäkanavissa, etenkin sosiaalisessa mediassa.

– Kyse on aivan uudesta työnkuvasta, josta ei ole aiempaa kokemusta. Olemme saaneet kesäretkeilijästä paljon myönteistä palautetta myös muilta kunnilta ja sanoneet kysyjille, että ideaa saa lainata, tottakai, kannustavat viestintäpäällikkö Tiina Helminen ja asiakkuuspäällikkö Tanja Vuori asiasta julkisuuteen toimitetussa tiedotteessa.

Ylöjärven kaupunki ja kaupungin elinkeinoyhtiö Ylöjärven Yrityspalvelu Oy hakivat 8.–26. helmikuuta viestintätaitoista retkeilijää kesäksi 2021. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 235.

Kesäretkeilijän palkkaus asettuu 1 800 - 2 000 euron välimaastoon. Tehtävä herätti runsaasti julkista huomiota tullessaan hakuun helmikuussa.

– Retkeilijän tehtävänä on tutustua Ylöjärven luonto- ja matkailukohteisiin sekä ennen kaikkea kertoa niistä kiinnostavasti muille. Edellytämme hyviä viestinnän perustaitoja, etenkin sosiaalisen median kanavien hallintaa. Uteliaisuus, aloitteellisuus ja kyky heittäytyä ovat ehdottomasti plussaa, kuului työtehtävän alkuperäinen kuvaus kaupungin verkkosivuilla.

Tehtävään haettiin vähintään 18-vuotiasta henkilöä. Tämä siksi, että kesäretkeilijälle tulee olla valmius oman auton käyttöön Ylöjärveä kiertäessään ja julkisesti muille esitellessään.