Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensin kello 14, sitten kello 17... pirkanmaalainen kuljettaja kärähti kaksi kertaa rattijuopumuksesta saman iltapäivän aikana

Pirkanmaalainen autonkuljettaja onnistui viime viikon torstaina kahdesti saman iltapäivän aikana kyseenalaisessa asiassa: hän kärähti kaksi kertaa rattijuopumuksesta.

Ensin hän ajoi Valkeakoskella kello 14 aikaan. Poliisin huomio kiinnittyi, koska kuljettajalla oli turvavyö kiinnittämättä. Partio pysäytti kuljettajan ja kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavan lukeman. Kuljettaja vietiin poliisiasemalla tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kolme tuntia myöhemmin asialla oli samainen kuljettaja. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin jälleen törkeää rattijuopumusta osoittavan lukeman ja hänet oli aiemmin päivällä määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Tällä kertaa kuljettaja vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen ja Tampereen pääpoliisiaseman päihtyneiden säilytykseen.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen kahteen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.