Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kaksi asianajotoimistoa yhdistyy Tampereella – Klingendahl ja Lexia lyövät hynttyyt yhteen

Lexia Asianajotoimisto ja Asianajotoimisto Klingendahl yhdistyvät Tampereella. Lexian tavoitteena on kasvaa asiakkaiden mukana ja moninkertaistaa nykyinen toiminta Pirkanmaalla lähivuosina. Klingendahl sulautuu Lexiaan 1. huhtikuuta.

Järjestelyn yhteydessä Lexiaan siirtyy neljä työntekijää. Klingendahlin toimitusjohtaja Kari Koskinen ja asianajaja Lauri Oja on kutsuttu Lexian partnereiksi.

– Laajentuminen Pirkanmaalle on meille strateginen hanke, ja tätä on toivottu myös asiakkaidemme puolesta. Tampereen seudulla on useita kotimaassa ja maailmalla toimivia mielenkiintoisia yrityksiä, jotka tarvitsevat kasvun tueksi mahdollistavaa juridiikkaa ja laajoja kansainvälisiä verkostoja, sanoo Lexian toimitusjohtaja, asianajaja Samuli Koskela.

– Lexian filosofia liiketoimintakeskeisestä ja tuloksiin tähtäävästä juridiikasta osuu hyvin yhteen Klingendahlin toimintatavan kanssa. Nyt voimme tarjota osana Lexiaa pirkanmaalaisille yrityksille kattavat asianajopalvelut niin Suomessa kuin ulkomailla, Lexialle partneriksi siirtyvä Klingendahlin toimitusjohtaja, asianajaja Kari Koskinen sanoo.

– Klingendahlin juuret ovat syvällä Tampereen maaperässä. Jatkossa saamme leveämmät hartiat, globaalit verkostot ja joustavan palvelumallin, joiden kautta voimme palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja tehokkaammin, Koskinen jatkaa.