Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tappara-maalivahti Dominik Hrachovinan koronapäivitykset aiheuttavat toimenpiteitä seuran sisällä – Yle: "Sanoudumme irti kaikista tällaisista mielipiteistä"

Tappara-maalivahti Dominik Hrachovinan korona-asioista esittämät mielipiteet sosiaalisessa mediassa aiheuttavat selvityksen joukkueen sisällä.

Asiaa kommentoi Ylen haastattelussa seuran maalivahtivalmentaja ja joukkueenjohtaja Aki Näykki.

– Se, mitä Hrachovina on sanonut, ei edusta meidän seuramme mielipidettä. Sanoudumme irti kaikista tällaisista mielipiteistä. Suhtaudumme erittäin vakavasti näihin korona-asioihin ja pyrimme hoitamaan omaa ruutuamme mahdollisimman hyvin, Näykki sanoo.

Kohu Tapparan tähtimaalivahdin ympärillä laajenee – Yle: Nyt SM-liiga epäilee, että Dominik Hrachovina on rikkonut työsopimustaan

Hrachovina julkaisi Instagramissa kuvan, jossa naisella on päässään pipo jossa lukee "The media is the virus". Kuvalla haetaan ajatusta, jonka mukaan media on syyllinen koronaviruksen aiheuttamiin rajoituksiin.

Maalivahti ei ole ensimmäistä kertaa samalla asialla. Viime marraskuussa Hrachovina herätti suuttumusta omassa kotimaassaan kuvailtuaan koronaa "median keksimäksi teatteriksi". Tshekissä nousi kohu siksi, että maassa on ollut erittäin korkea koronakuolleisuus.

Hrachovinan kausi Tapparassa ei ole sujunut aivan odotusten mukaisesti. Hän on pelannut 16 ottelua torjuntaprosentilla 86,7, joka on miehen tasoon nähden keskinkertainen. Tshekkimaalivahti on jäänyt joukkueensa kakkosmaalivahdiksi Christian Heljangon taakse.