Ilveksen mystisen testipelaajan nimi selvisi – samalla ilmoitettiin pitkästä sopimuksesta

Ilveksen yllätyspelaaja sai nimen ja kasvot. Eric Oteng vahvistaa joukkuetta 2+1-vuotisella pelaajasopimuksella. Ilves Jalkapallo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kaupunkilehti Tamperelainen kertoi maaliskuun alussa Ilveksen mystisestä ulkomaalaispelaajasta, joka teki harjoitusottelussa maalin ja esitti muutenkin hyviä otteita. Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi tuolloin, että yleiseen kansainväliseen tapaan vedoten joukkue ei kerro pelimiehen nimeä ennen sopimuksen julkistusta.

Nyt sopimus on tehty ja julkistettu ja nimikin on julki. Hän on 19-vuotias laitapelaaja Eric Oteng, joka pystyy pelaamaan monella laidan pelipaikalla.

– Pelaajan arvostuksesta joukkueessamme kertoo hyvin se, että jo ensimmäisen pelinsä jälkeen meillä moni laittoi hänet seuran sisäisessä kyselyssä omaan yhdentoista pelaajan DreamTeam -joukkueeseensa. Vaikkei hänellä siis ollut edes sopimusta meille vielä silloin, kertoo Jarkko Wiss Ilveksen verkkosivuilla.

Oteng siirtyy Tampereelle tanskalaisesta FC Nordsjallandista. Seura on sama, jonne Ilveksen lupaava Maksim Stjopin siirtyi keväällä. Viikonvaihteessa sosiaalisessa mediassa on ihailtu Stjopinin tekemää komeaa vapaapotkumaalia miehen avausottelusta seuran 19-vuotiaiden joukkueessa.

– Minut on otettu todella hyvin vastaan, tunsin heti alusta alkaen kuuluvani joukkueeseen. Meillä on todella loistavia nuoria pelaajia, jotka kaikki haluamme kehittyä yhä paremmiksi pelaajiksi ja auttaa Ilvestä joukkueena menestymään. Mahdollisuuksia meillä on vaikka kuinka korkealle. Uskon pystyväni auttamaan Ilvestä tällä kaudella ja olemaan yksi joukkueen avainpelaajista, Oteng sanoo seuran verkkosivujen raportissa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut