Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ilveksen mystisen testipelaajan nimi selvisi – samalla ilmoitettiin pitkästä sopimuksesta

Kaupunkilehti Tamperelainen kertoi maaliskuun alussa Ilveksen mystisestä ulkomaalaispelaajasta, joka teki harjoitusottelussa maalin ja esitti muutenkin hyviä otteita. Päävalmentaja Jarkko Wiss kertoi tuolloin, että yleiseen kansainväliseen tapaan vedoten joukkue ei kerro pelimiehen nimeä ennen sopimuksen julkistusta.

Nyt sopimus on tehty ja julkistettu ja nimikin on julki. Hän on 19-vuotias laitapelaaja Eric Oteng, joka pystyy pelaamaan monella laidan pelipaikalla.

– Pelaajan arvostuksesta joukkueessamme kertoo hyvin se, että jo ensimmäisen pelinsä jälkeen meillä moni laittoi hänet seuran sisäisessä kyselyssä omaan yhdentoista pelaajan DreamTeam -joukkueeseensa. Vaikkei hänellä siis ollut edes sopimusta meille vielä silloin, kertoo Jarkko Wiss Ilveksen verkkosivuilla.

Oteng siirtyy Tampereelle tanskalaisesta FC Nordsjallandista. Seura on sama, jonne Ilveksen lupaava Maksim Stjopin siirtyi keväällä. Viikonvaihteessa sosiaalisessa mediassa on ihailtu Stjopinin tekemää komeaa vapaapotkumaalia miehen avausottelusta seuran 19-vuotiaiden joukkueessa.

– Minut on otettu todella hyvin vastaan, tunsin heti alusta alkaen kuuluvani joukkueeseen. Meillä on todella loistavia nuoria pelaajia, jotka kaikki haluamme kehittyä yhä paremmiksi pelaajiksi ja auttaa Ilvestä joukkueena menestymään. Mahdollisuuksia meillä on vaikka kuinka korkealle. Uskon pystyväni auttamaan Ilvestä tällä kaudella ja olemaan yksi joukkueen avainpelaajista, Oteng sanoo seuran verkkosivujen raportissa.