Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LP Kangasalan mestaruustaisto katkesi toistamiseen dramaattisesti – joukkueessa koronatartunta, toiminta keskeytetään

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa voittoa realistisesti tavoitellut LP Kangasala on joutunut päättämään kautensa dramaattisesti kesken toista kertaa peräkkäin.

Viime vuonna sarja keskeyttiin kokonaan koronan jyllätessä, ja tällä kertaa syynä on se, että joukkueen jäsenellä on todettu koronatartunta.

– Pirkanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautiviranomainen on asettanut joukkueen 14 vuorokauden karanteeniin. Joukkueen toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

– Lentopalloliiton pääsarjaryhmän aiemman päätöksen mukaan pudotuspelijoukkueen estyessä pelaamasta sarjaohjelmaan merkittyjä pelejä korona-virukseen liittyvien viranomaismääräysten vuoksi, päättyvät joukkueen pelit päätöshetkeen, seura tiedottaa sosiaalisessa mediassa.

LP Kangasalan oli tarkoitus kohdata toisessa välieräottelussa perjantaina ja mahdollisesti kolmannessa lauantaina Pölkky Kuusamo. Nämä ottelut on nyt peruttu.