Pyörätuoli ei pysäytä kokenutta tamperelaismuusikkoa – nyt ilmestyi biisi yksinäisyydestä, jossa mukana on myös Costello Hautamäki

Muusikko Niklas Sillanpää on yhdistänyt voimansa uudessa projektissaan kitaristi Costello Hautamäen kanssa. Promokuva
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Vuonna 2017 tamperelaismuusikko Niklas Sillanpää julkaisi ensimmäisen levytyksensä nimeltä Niklas I. Hän on pyörätuolissa ja hän on CP-vammainen.

Sillanpää oli haastattelussa Tärkeä tamperelainen-juttusarjassa heinäkuussa 2020.

Nyt Sillanpää on yhdistänyt voimansa kitaristi Costello Hautamäen kanssa. Yhteinen projekti on nimeltään Kohti pintaa. Laulu kertoo yksinäisyydestä ja selviytymisestä.

– Oli tosi hienoa saada Costello mukaan näin tärkeän sanoman sisältävään kappaleeseen. Yksinäisyys on teema, joka on aina koskettanut ihmiskuntaa, varsinkin näinä korona-aikoina. Yksinäisyys on viime vuosina aina silloin tällöin koskettanut minua syvästi ja koskettaa edelleen. Koen kuitenkin, että olen päässyt voittajana pahimman yli, ja nyt haluan auttaa muita uimaan kohti pintaa, Sillanpää kertoo julkaisusta lähetetyssä tiedotteessa.

Laulusta on julkistettu myös musiikkivideo, jossa nähdään paitsi Costello, myös amerikanrauta.

– Musiikkivideon kuvaaminen oli hauska kokemus, ja Costin saaminen vielä mukaan kruunasi kaiken. Kun saatiin vielä amerikanrauta lainaksi käyttöön ja päästiin mun musiikkivideolla ajamaan sillä, niin onhan se aika hieno tunne. Saatiin laatukokonaisuus aikaiseksi hyvästä biisistä hyvän juonen kera, Sillanpää innostuu.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut