Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen kuvia seuraa Instagramissa jo yli 3000 – "Ajattelin, että totta kai käyn seuraamaan"

Media: Tamperelaisen 3000:s Instagram-seuraaja oli vesilahtelainen Pekka Murto. Hän haaveilee keikkailusta ja tekee koko ajan uutta musiikkia.

Kaupunkilehti Tamperelainen tavoittaa entistä enemmän myös Instagramissa. Tamperelaisella on nyt 3004 Instagram-seuraajaa. Twitterissä Tamperelaisella on 5250 seuraajaa. Facebookissa Tamperelaisella on 16358 seuraajaa ja 15102 tykkääjää.

Tamperelaisen 3000. Instagram-seuraaja oli Pekka Murto. Muusikko ja Silta-valmennusyhdistyksessä valmentajana työskentelevä Murto asuu Vesilahdella.

– Jostakin se tuli tarjottuna vastaan ja ajattelin, että totta kai käyn seuraamaan, Murto kertoo.

– Samalla mietin, että kun seuraavaa sinkkua julkaisen, niin tiedä vaikka sitä kautta olisi mahdollisuus saada kontaktia.

Tamperelainen on Murrolle tuttu lehti. Hän on asunut aiemmin Tampereella Hervannassa ja silloin Tamperelainen tuli tutuksi.

– 2002 muutettiin Vesilahteen ja sitten olen seurannut netin kautta, jos tutut ovat vinkanneet juttuja. Tampereella asuessa lehti oli hyvinkin tuttu.

Tampereella asuessa lehti oli hyvinkin tuttu.

Koronavuonna muusikon toiminta on ollut hyvin pientä.

– Teen paljon mies ja kitara -keikkaa. Viime kesänä oli ihan kohtuullisesti keikkoja heinä-elokuussa ja syksyllä jonkin verran. Viimeisin keikka oli marraskuussa Hämeenlinnan kirjastossa, Murto kertoo.

Tällä hetkellä seuraava sovittu keikka on elokuussa Porin kirjastossa. Keikkailun ollessa tauolla, on Murrolla jäänyt aikaa tehdä uutta musiikkia.

– Joulukuun puolella julkaistiin ensimmäinen bändijulkaisu. Se on oma versio Eppujen Voi kuinka me sinua kaivataan -biisistä.

Idea versioon lähti, kun Murtoa pyydettiin soittamaan muistotilaisuuteen. Siitä versio lähti kehittymään.

– Päätettiin tehdä bändijulkaisu, vaikka se onkin julkaistu omissa nimissä.

Työn alla on myös uutta musiikkia.

– Seuraava julkaisu on omalla työpöydällä, Murto paljastaa.

Kaikkea Murto ei kuitenkaan tee itse.

– Tilaan tutulta rummut ja basson ja jousia, että pystyn itse tekemään kotipajassa julkaisukelpoista materiaalia.

Uuden musiikin julkaisupäivää ei vielä ole tiedossa.

– Pikku hiljaa valmistaudun. Toivotaan, että koronatilanne helpottaa, että päästään keikalle ja muihin tapahtumiin.