Riksataksit alkavat liikennöidä Tampereella – kyytiin mahtuu kerralla kolme ihmistä

Sähköpolkupyörätaksiyritys BikeTaxi aloittaa ensi kesänä Tampereella. Yritys laajentaa vappuna kuuteen uuteen kaupunkiin. BikeTaxin ensimmäiset riksataksit ilmestyivät Kuopion katukuvaan vuonna 2016.

Yrittäjä Miika Keihäsen mukaan BikeTaxien valttina on elämyksellisyyden ja ekologisuuden yhdistelmä, jota muut liikkumismuodot eivät pysty tarjoamaan.

– BikeTaxi liikkuu ekologisesti ja ketterästi kaupunkikeskustojen pyöräväylillä ja kyydittää jopa kolmen hengen seurueen kerralla. Kuljettajamme toimivat polkemisen ohessa myös paikallisoppaina ja osaavat vinkata parhaat nähtävyydet sekä vierailun arvoiset kohteet, Keihänen kertoo tiedotteessa.

BikeTaxit aloittavat liikennöinnin vappuna Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Turussa, Lahdessa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Kesän aikana liikenteessä on yhteensä 75 riksaa ja lähes sata kuskia. Tavoitteena on kuljettaa syyskuun loppuun kestävällä kaudella yhteensä 120 000 asiakasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut