Veikkausliiga-kauden alku siirtyy – "Kaikki seurat haluavat toimia vastuullisesti"

Veikkausliiga-kauden avaus siirtyy kevään 2021 osalta muutamalla viikolla. Arkistokuvassa Ilves pelaa HJK:ta vastaan syksyllä 2018 Tampereen Tammelan stadionilla. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Veikkausliiga-kauden alku siirtyy kevään 2021 osalta. Jalkapalloliigan hallitus teki asiasta päätöksen kokouksessaan maanantaina.

Kauden uusi aloituspäivä on 24. huhtikuuta, jolloin eurocupeihin osallistuvat joukkueet pelaavat kauden avausottelunsa. Sarja jatkuu 2. toukokuuta eteenpäin kaikkien seurojen osalta.

– Kaikki Veikkausliigaseurat haluavat toimia vastuullisesti ja vallitsevassa tilanteessa kauden aloituksen siirtäminen oli selkeästi kaikkien mielestä paras ratkaisu. Veikkausliiga ja seurat näyttivät viime kaudella, kuinka sarja pystyttiin pelaamaan yleisölle hyvien suunnitelmien ja järjestelyiden avulla.

– Samaan meillä kaikilla on nyt pyrkimys myös tulevan kauden osalta. Esimerkiksi meidän kotiotteluissamme Ratinan stadionilla on erinomaiset mahdollisuudet turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman järjestämiselle sitten kun rajoitukset antavat niiden järjestämiselle taas mahdollisuuden, kommentoi asiaa osaltaan Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut