IS: Petri Kontiola siirtyy Ilvekseen

Petri Kontiola on kuluvalla kaudella osoittanut, että taidot ovat konkarihyökkääjällä yhä tallella. Tässä juhlitaan HPK:n maalia yhdessä Harri Kainulaisen (numero 64) kanssa. Taru Hokkanen
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Mies ei käytäväpuheiden perusteella kelvannut Tapparalle, mutta HPK:lle kelpasi. Tulosta tuli siinä määrin, että urakin jatkuu vielä kaudella 2021-2022.

Puhutaan siis Petri Kontiolasta, 36, jonka ura lähti aikoinaan liikkeelle Tapparan riveistä. Seinäjoelta Tampereelle muuttanut pelaaja jalosti itsestään varhain erinomaisen kahden suunnan keskushyökkääjän, ja kävi sittemmin kokeilemassa myös NHL:ssä ennen pitkää KHL-uraa.

Ilta-Sanomat kertoo, että Kontiolan uusi seura on Tampereen Ilves. Ilta-Sanomien tietojen mukaan sopimus on yksivuotinen.

Kontiola on ollut mukana kuusissa MM-kisoissa ja kaksissa olympialaisissa. Niistä hän on kerännyt kaksi MM-hopeaa sekä yhden olympiapronssin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut