Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenkadun Mäkkäri remonttiin: asiakaspaikat tuplaantuvat – Lisätila nostaa Suomen suurimpien McDonald'sien joukkoon

McDonald’s-ravintola Tampereella sulkeutuu tänään noin kuukauden kestävän remontin ajaksi.

Ravintola saa remontin myötä aiempaa enemmän asiakaspaikkoja ja aloittaa remontin jälkeen pöytiintarjoilun. Remontissa saatavien lisäneliöiden ansiosta ravintola on jatkossa yksi Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

Käynnissä olevan ravintolasulun aikana Hämeenkadun ravintolasta on voinut noutaa ruokaa mukaan tai tehdä tilauksen McDelivery-kotiinkuljetuspalvelusta, mutta remontin ajaksi ravintola sulkeutuu kokonaan.

Remontissa Hämeenkadun McDonald’s-ravintola saa täysin uuden ilmeen, ja sinne asennetaan peräti 12 digitaalista tilauskioskia. Tilauskioskien avulla asiakkaat voivat valita haluamansa tuotteet, tilata ja maksaa tilauksensa digitaalisilta näytöiltä.

Asiakkaan tilaama ruoka valmistetaan heti tilauksen jälkeen ja tarjoillaan suoraan pöytään.

Remontin ansiosta ravintolan nykyiset asiakaspaikat voidaan lähes tuplata, sillä ravintola saa runsaasti lisäneliöitä. Myös keittiön tilat yli kaksinkertaistuvat. Tilojen kasvu tekee ravintolasta yhden Suomen suurimmista McDonald’s-ravintoloista.

– Olemme todella iloisia, että pääsemme remontoimaan ravintolan aivan uudelle tasolle. Odotammekin jo innolla, että voimme aloittaa työt täysin uudistetussa ja modernisoidussa ravintolassa aiempaa suuremmissa tiloissa. Remontin ansioista pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme entistä paremman ja monipuolisemman ravintolakokemuksen, kertoo yrittäjä Hannu Wiinikainen tiedotteessa.

Tampereen Hämeenkadun McDonald’s-ravintola on jo 52. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit.