Mitä, mitä, syövätkö tamperelaiset muutakin kuin wingsejä, katso Woltin ja Foodoran tilausten top5 –  "Suosikkilistassa näkyy erittäin hyvin miten paljon hampurilaisten suosio on noussut viimeisen vuoden sisään"

Tamperelainen selvitti ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluyrityksiltä, mitä tamperelaiset ovat niiltä eniten tilanneet alkuvuonna 2021.

Woltin top5-lista Tampereella on tällainen: 1. Fit Wok Tampere: Oma wok, 2. Siipiweikot Tampella: Iso Ateria, 3. Naughty BRGR: Naughty, 4. Purebite: Phad Thai ja 5. Hesburger: Kerrosateria.

Foodoran lista on yllättäen erilainen: 1. Juustohampurilainen, 2. Fantasia-pizza, 3. Kerroshampurilainen, 4. Kananugetit ja 5. Pekonihampurilainen.

– Tampereen suosikkilistassa näkyy erittäin hyvin miten paljon hampurilaisten suosio on noussut viimeisen vuoden sisään. Tampere on ollut perinteisesti suuri wings-kaupunki, mutta nyt hampurilaiset ovat nostaneet kovasti listasijojaan, Foodoran viestintäpäällikkö Outi Sjöman kommentoi.

– Tai kenties tamperelaiset ovat vaihtelun vuoksi innostuneet toisesta kana-annoksesta eli nugeteista. Nekin nimittäin ovat Tampereella silmiinpistävän suosittuja, sillä yleensä kananugetit ovat jossain listasijan 10 tienoilla, hän jatkaa pohdiskelua.

Lue viikonlopun Tamperelaisesta lisää ruokakuljetuspalveluista ja lähettien lisääntymisestä uuden ravintoloiden sulkuajan aikana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut