Arto Rastas vetoaa presidentti Niinistöön ja pääministeri Mariniin avoimella kannanotolla – "Nyt ajatellut jatkorajoitukset ovat täysin mahdoton yhtälö..."

Ravintoloitsija Arto Rastas ottaa kantaa muun muassa ravintoloiden suunniteltuihin rajoituksiin julkisessa Facebook-päivityksessään. Kuva aurinkoiselta keväältä 2018, jolloin Periscope siinä missä Ratinan kauppakeskuskin avasivat ovensa. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Muun muassa Ravintola Periscopen sekä lukuisia muiden ravintoloiden takaa löytyvä yrittäjä ja ravintoloitsija Arto Rastas on ottanut ravintola-alan tilanteeseen kantaa sosiaalisen median kannanotolla, johon on nimetty erikseen presidentti Sauli Niinistö ja pääministeri Sanna Marin.

Rastas on erityisen hämillään ajatuksesta, jossa on visioitu jatkorajoituksia siten että ravintoloiden tulisi sulkea ovensa jo kello 18.

– Nyt ajatellut jatkorajoitukset siitä, että ravintoloiden olisi suljettava kello 18 kestäen kesäkuun loppuun on yksinkertaisesti täysin mahdoton yhtälö varsinkin illallisravintoloille. Se on kuolinisku liian monelle yritykselle! Se on kuolinisku liian monelle yritykselle varsinkin jos tämän on tarkoitus evätä tukien saanti kokonaan, Rastas kirjoittaa.

Ravintoloitsijan mukaan tällaisissa olosuhteissa on järkevämpää pitää ravintola kokonaan kiinni.

– Taloudellisesti ravintoloiden pyörittäminen noiden rajoitusten mukaan ei ole missään muodossa kannattavaa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut