Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen varhaiskasvatusjohtajaksi valittu Elli Rasimus – työskennellyt kaupungilla vuodesta 1990

Kasvatustieteen maisteri Elli Rasimus on valittu Tampereen kaupungin varhaiskasvatusjohtajaksi. Rasimus aloittaa varhaiskasvatusjohtajana 1. huhtikuuta.

Elli Rasimus on työskennellyt varhaiskasvatuksen eri tehtävissä Tampereen kaupungilla vuodesta 1990. Aluksi hän toimi lastentarhanopettajana ja päiväkodin johtajana ja siirtyi vuonna 2005 lasten päivähoidon hallinnollisiin tehtäviin. Vuodesta 2018 hän on toiminut kasvatus- ja opetuspalveluissa palvelupäällikkönä. Vuoden 2021 alusta lähtien hän on hoitanut varhaiskasvatusjohtajan avoinna olevaa virkaa.

Varhaiskasvatusjohtajan virka perustettiin vuoden 2021 alussa, kun sivistyspalveluiden organisaation uudistamisen yhteydessä kasvatus- ja opetuspalvelut jaettiin kahdeksi palveluryhmäksi: varhaiskasvatus ja esiopetus sekä perusopetus. Varhaiskasvatusjohtaja johtaa varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen palveluryhmää.

Virkaan haki 17 henkilöä.

– Otan tehtävän erittäin innostuneena vastaan. Olen ylpeä Tampereen varhaiskasvatuksesta ja sen osaajista. Heidän kanssaan on hyvä jatkaa yhdessä tekemistä. Tampereen strategian visio Tampere Sinulle paras antaa suunnan kehittää varhaiskasvatuspalveluita siten, että olisimme Tampere Lapselle paras, sanoo Rasimus sanoo tiedotteessa.