Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksander Barkov ja Patrik Laine kohtasivat NHL-kierroksella – toinen voitti, toinen pettyi pahanpäiväisesti: "Luulin pelanneeni hyvin"

Yön NHL-kierroksella pelattu Florida Panthersin ja Columbus Blue Jacketsin ottelu toi esille kaksi parasta tamperelaista hyökkääjää: Florida-kapteeni Aleksander Barkovin ja Columbuksessa uutta tulemista uralleen hakevan Patrik Laineen.

Lopulta kävi niin, että Florida voitti ottelun jatkoajalla. Ottelu päättyi maalein 5-4. Merkittävässä osassa lopputuloksen kannalta oli Floridan kapteeni Barkov, joka teki ylivoimalla joukkueensa 4–4 -tasoitusmaalin. Tätä ennen Columbus oli johtanutkin ottelua maalein 3-1.

Patrik Laine puolestaan käy päävalmentaja John Tortorellan hovissa kovaa koulua. Vilttiketju kutsui jälleen kolmannen erän lopussa, eikä Lainetta nähty kentällä myöskään jatkoajalla.

Laine antoi osaltaan palaa ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Hyökkääjän suusta kuultiin kommentteja, joita varmasti käsitellään myös valmentaja Tortorellan seurassa.

– Luulin, että pelasin hyvin mutta luulin väärin. Häviäminen on jo tuskaista, ja tällaisia otteluita ei oikein voisi hävitä, Laine sadatteli.