Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Maskipakko voimaan Nyssen liikenteessä maanantaina 15.3. – Maskipakosta voivat poiketa vain matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia

Tampereen seudun joukkoliikenne Nyssen liikenteessä astuu voimaan maskipakko maanantaina 15. maaliskuuta alkaen. Maskipakko koskee 12 vuotta täyttäneitä matkustajia.

Maskipakosta voivat poiketa vain matkustajat, jotka eivät terveytensä vuoksi voi käyttää maskia. Nysse ei vaadi todistusta terveydellisistä esteistä.

– Tilanne koronan suhteen on nyt niin huolestuttava, että kaikki keinot on otettava käyttöön, toteaa Tampereen pormestari Lauri Lyly tiedotteessa.

Nysse kertoo, että sille on tärkeää tarjota turvallinen matka kaikille joukkoliikenteen käyttäjille. Bussien siivousta on tehostettu, ja hyvän ilmanvaihdon takaamiseksi kaikki ovet avataan aina pysäkillä pysähtyessä.

– Seuraamme matkustajamääriä jatkuvasti, ja pyrimme lisäämään vuoroja ruuhkaisimpiin kellonaikoihin, tiedotteessa korostetaan.

Heikentyneessä koronatilanteessa on erittäin tärkeää, että jokainen matkustaja pyrkii omalla toiminnallaan kaikin tavoin ehkäisemään viruksen leviämistä. Tartuntariski joukkoliikenteessä on hyvin pieni, kun annettuja turvallisuusohjeita noudatetaan.

Nysse valmistelee myös matkustajamäärän rajoittamista. Siitä lisää täällä.