MTV: Neljävuotias poika jäi jumiin tilataksiin Tampereella – "Poika oli reipas ja avasi itse sivuoven"

MTV kertoo verkkosivuillaan pelastustehtävästä, joka ajoittuu Tampereella ja torstaiaamuun. Taksi oli kuljettanut 4-vuotiasta poikaa hoitopaikkaan, mutta lopulta kävi niin että poika oli jäänyt jumiin tilataksiin.

Pojan isä oli lähtenyt päästämään poikaa ulos taksista, mutta tässä välissä auton ovet menivät itsestään lukkoon niin ettei niitä enää saanut auki edes avaimella.

– Olikohan jäässä vai tekninen vika lukostossa? He tilasivat sitten palokunnan paikalle, kertoo paloesimies Sami Ahola MTV Uutisille.

Myöskään palokunta ei aivan heti päässyt autoon sisälle. Yksi pelastajista hoksasi sitten alkaa jututtaa poikaa, joka oli käyttäytynyt koko ajan hyvin reippaasti.

– Hän rupesi sitten puhuttamaan poikaa ja sai puhutettua hänet irti vöistä. Hetken päästä löysivät ovenaukaisunapinkin, saatiin ovet auki. Poika oli reipas ja avasi itse sivuoven, Ahola kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut