Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tampereen seurakuntien diakonia- ja yhteiskuntavastuun johtajan virkaan haki 29

Tampereen seurakuntien diakonia- ja yhteiskuntavastuun johtajan virkaan on hakenut 29 hakijaa. Johtajan virka tuli avoimeksi, kun viran nykyinen hoitaja Ilkka Hjerppe ilmoitti jäävänsä 1.9. lukien eläkkeelle.

Diakonia- ja yhteiskuntavastuun yksikkö vastaa Tampereen seurakunnissa esimerkiksi Ruokapankin toiminnasta, Mummon Kammarista, seurakunnan ympäristövastuusta ja Pyhiinvaellus Tampere-kokonaisuudesta.

– Seurakuntayhtymän diakonia- ja yhteiskuntavastuun yksikkö on laajamittaisen auttamisen sydän Tampereella – yhdessä seurakuntien diakoniatyön kanssa. Se tarjoaa henkistä ja aineellista apua tamperelaisille, kehittää innovatiivisesti diakoniatoimintaa ja vaikuttaa hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamiseksi, toteaa yhtymäjohtaja Tapani Rantala.

– Yksikön johtajalla on lisäksi merkittävä kehittäjän ja työyhteisön valmentajan rooli, Rantala jatkaa.

Viran hakuaika päättyi viime perjantaina. Määräaikaan mennessä virkaa haki 29 hakijaa, joista 8 ei halua nimeään julkisuuteen.