SDP sai Tampereella sadan kuntavaaliehdokkaan listan täyteen – "Edustavat monipuolisesti kuntalaisia"

SDP on saanut Tampereella sadan kuntavaaliehdokkaan listan täyteen. Lista tuli täyteen lauantaina, kun puolue nimesi kuusitoista uutta ehdokasta.

– Kuntavaaliehdokkaiden listan ehdokkaat edustavat monipuolisesti kuntalaisia. Listalla on työelämän ja ihmisten arjen asiantuntijoita eri ikäluokissa. Esimerkiksi lapsiperheiden asiat tai ikääntyvien ihmisten asiat liittyvät monen ehdokkaan taustoihin. Myös maahanmuuttajataustaiset kuntalaiset on huomioitu, kertoo Tampereen SDP:n puheenjohtaja Jyrki Koskinen tiedotteessa.

– Menestystä Tampereella tukee Sanna Marinin ehdokkuus ja hänen suuri valtakunnallinen suosionsa pääministerinä. Kansanedustaja Ilmari Nurminen on siirtynyt ehdokkaaksi Tampereelle ja myös kansanedustajat Pia Viitanen ja Jukka Gustafsson ovat mukana, innostuu Koskinen.

Puolueen tavoitteena on kesäkuussa vaalivoitto.

– Tavoitteena on voittaa kesäkuun kuntavaalit ja säilyttää pormestaripaikka demareilla. Eikä tavoitteena ole vain vaalivoitto vaan 2000-luvun paras vaalitulos Tampereella. Tällä ehdokaslistalla se on enemmän kuin mahdollista.

Uudet ehdokkaat:

Küllike Adamson, Matti Anttonen, Silvana Berki, Matti Hellsten, Jani Henttinen, Jouni Huuskonen, Veera Keränen, Vesa Koskinen, Anu Lammi, Nina Lindberg, Heikki Palviainen, Lotta Reito, Jari Saari, Tuukka Tuominen, Alex Warto ja Sarisa Zangiband.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut