Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

TPV lähti yhteistyöhön Valkeakosken Hakan kanssa – "Tärkeä merkitys TPV:n pelaajakehityksessä"

FC Haka ja Miesten Kakkosessa pelaava Tampereen Pallo-Veikot ovat solmineet yhteistyöseurasopimuksen kaudelle 2021. Se tarkoittaa sitä, että yhteistyön puitteissa vuonna 2001 syntyneet, sekä nuoremmat pelaajat voivat helposti siirtyä seurasta toiseen tulevan kesän aikana.

Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen näkee seurayhteistyön merkityksen tärkeänä pelaajakehityksen kannalta.

– Näen yhteistyön yhtenä tärkeänä merkityksenä myös pelaajapolun TPV:n nuorille pelaajille, joille avautuu hyvä mahdollisuus tutustua Hakan harjoituksiin ja toimintaan. Tärkeä osa yhteistyön onnistumiselle on myös meille tuttu TPV:n valmentaja Mikko Innanen, Huttunen toteaa seuran tiedotteessa.

TPV:n puheenjohtaja Jouni Kaikuranta on erittäin tyytyväinen yhteistyöseurasopimuksesta FC Hakan kanssa ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa pelikautta.

– Seurojen välisellä yhteistyöllä on tärkeä merkitys TPV:n pelaajakehityksessä. Yhteistyön keskeisimpänä tavoitteena on mahdollistaa pelaajille sopivan tasoiset harjoittelu- ja peliolosuhteet. Sopimus Hakan kanssa mahdollistaa TPV:n lahjakkaimmille nuorille pelaajille reitin kohti Veikkausliigaa ja toisaalta tuo lisää kilpailua TPV:n edustusjoukkueeseen, Kaikuranta kertoo.

FC Hakan Veikkausliiga-kausi alkaa huhtikuun 10. päivänä ja TPV:n Miesten Kakkonen huhtikuun lopulla.