Tiistaista ennakoidaan hankalaa lumipäivää – MTV: Pekka Pouta ennusti tamperelaisille vakavia keliongelmia

Tiistaista ennakoidaan sääennusteen perusteella erittäin hankalaa lumipäivää kautta maan. Oman mausteensa tähän päälle laittaa lumisade, jota on luvassa koko päivän ajan.

Ajokeli on hankala, ja oletettavissa on että myös raideliikenteessä on vaikeuksia. Suomen meteorologien raskaaseen sarjaan lukeutuva Pekka Pouta muisti omassa sääennusteessaan MTV:llä aamulla myös tamperelaisia.

– Onneksi tuolla teillä ei ole kauheasti ruuhkaa. Ainakin Tampere ja Helsinki ovat vakavissa keliongelmissa, sen verran lunta tupruttaa, Pouta totesi sääennusteessaan.

Suomalaisen sääennustamisen monivuotinen maestro kuvaili säätä noin muuten hienoksi, kevättalviseksi sääksi. Pakkasta kyllä on luvassa hetken aikaa tavallista kevättalvea enemmän.

– Illalla etelän pyry on Suomen eteläpuolella, ja ensi yö on laajalti kylmin yö ennen ensi talvea etelä- ja keskiosassa maata, Pouta linjasi ennusteessaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut