Tampereen lukiot siirtyvät maanantaina etäopetukseen – ylioppilastutkinnon järjestämisestä tiedotetaan erikseen

Tampereen kaupungin lukiot siirtyvät etäopetukseen kolmen viikon ajaksi maanantaista alkaen. Etäopetukseen siirtyminen tarkoittaa, että lukioissa ei järjestetä lähiopetusta käytännössä koko maaliskuun aikana. Etäopetusjakso päättyy 28. maaliskuuta.

Lukiokoulutus ohjeisti ennen talviloman alkamista, että opiskelijat ja henkilöstö ottavat etätyöhön tarvittavan välineistön mukaansa.

Opiskelijat voivat hakea tarvikkeita ja tavata henkilöstöä koululla myös etäjakson aikana muun muassa ohjaukseen ja opiskeluhuoltoon liittyvissä asioissa, mutta tapaamisesta täytyy sopia erikseen. Myös sisäänpääsy kouluun tulee tuolloin varmistaa etukäteen.

Kevään ylioppilastutkinnon järjestämisestä määrää ja ohjeistaa ylioppilastutkintolautakunta, ja tästä ylioppilaskokelaille tiedotetaan erikseen. Jokaisen kevään 2021 tutkintoon osallistuvan tulee seurata Ylioppilastutkintolautakunnan verkkosivuja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut