Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pirkkala tiukentaa koronarajoituksia maanantaina – yläluokat etäopetukseen, myös muissa palveluissa muutoksia

Pirkkala tiukentaa koronarajoituksia. Yläluokat siirtyvät etäopetukseen ja muissa palveluissa on myös luvassa muutoksia.

Maanantaista alkaen astuu voimaan kolme viikkoa kestävä sulkutila. Pirkkalassa vuosiluokat 7–9 siirtyvät etäopetukseen. Myös lukion opiskelijat siirtyvät etäopetukseen, mikäli hyvinvointilautakunta päättää asian esityksen mukaisesti sunnuntaina. Lisäksi joihinkin muihin palveluihin tulee uusia rajoituksia.

Pirkanmaalla siirrytään laajamittaiseen eri toimintojen sulkuun kolmen viikon ajaksi, jotta valtakunnallinen epidemiatilanne saadaan paremmin hallintaan. Sulku kestää 8.–28. maaliskuuta välisen ajan.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä eli koronanyrkki antoi suosituksensa keskiviikkona. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi torstaina perusopetuksen yläkoulujen tilat suljettavaksi 8.–28.3.

Ministeriön ohjeistus on, että tiukemmat rajoitukset otetaan käyttöön myös kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla, kuten Pirkanmaalla.

Myös muita muutoksia on tiedossa. Aikuisten harrastustoiminta on suljettu sisätiloissa, ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.

Vuonna 2008 syntyneillä ja nuoremmilla harrastustoiminta voi jatkua yleisiä turvaohjeita noudattaen. Vuosina 2007–2002 syntyneiden harrastustoiminta keskeytyy, ellei OKM/THL turvaohjeistusta voida noudattaa.

Pirkkalan vapaa-aikakeskus on suljettu julkiselta käytöltä. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet sekä sallitut lasten ja nuorten harrasteryhmät on mahdollista pitää vapaa-aikakeskuksella vain erikseen sopimalla.

Kunnan tilavarauksissa noudatetaan kokoontumisrajoituksia ja ministeriön turvaohjeistusta. Galleria 2 ja Reipin sauna on suljettu yleisöltä.