Lempäälän kunta aikoo palkita työntekijänsä venymisestä poikkeusvuonna 2020 –  valittavana 200 euron ekstrapalkkio, 200 euron kulttuuri- tai liikuntasaldo tai vapaapäivä

Lempäälän kunnanhallituksessa esitetään 8. maaliskuuta kunnan henkilöstölle 200 euron palkitsemista hyvin poikkeuksellisen ajan venymisestä sekä sitoutumisesta kuntalaisten ja yrittäjien palvelemiseen.

– Henkilöstömme on maaliskuun jälkeen sulkenut ja avannut palveluja, muokannut toimintoja ja palveluja sekä luonut uusia toimintamalleja muutamien päivien varoitusajalla. Lähityössä olleet ovat ponnistelleet uuden koronavirustilanteen uhkaamana päivittäin. Palvelujen sulkemisesta huolimatta pystyimme keväällä järjestelemään töitä ja lomia niin, ettemme joutuneet lomauttamaan henkilöstöämme koko aikana, kertoo kunnanjohtaja Heidi Rämö.

Ajatuksena on se, että henkilöstö voi valita kolmesta vaihtoehdosta: 200 euron ekstrapalkkio, 200 euron kulttuuri- tai liikuntasaldo tai vapaapäivä. Huomioiminen kohdistuu niihin, jotka ovat olleet työssä vähintään 6 kuukauden ajan ja jotka ovat vielä työssä 31.5.2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut