Miss Suomi Viivi Altonen lähtee kohta Hollywoodiin – "Olen innoissani siitä, että kisat pystytään järjestämään"

Miss Universum -kilpailu järjestetään Hollywoodissa Hard Rock Hotel & Casinossa 16. toukokuuta. Sinne on lähdössä on myös tamperelaislähtöinen hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen, jonka työt ovat sittemmin vieneet asumaan Helsinkiin.

Miss Universum -organisaatio on ottanut huomioon vallitsevat koronarajoitukset. Kansainvälinen kisaorganisaatio tulee lähiviikkojen aikana tiedottamaan tarkemmin, miten korona rajoittaa kilpailun järjestämistä ja mitä kilpailijoiden pitää ottaa reissun aikana huomioon.

– Se tiedetään jo tässä vaiheessa, että jokaisen kilpailijan täytyy antaa negatiivinen testitulos ennen kisoihin suuntaamista. Kilpailuun lähtö on vuorossa toukokuun ensimmäisellä viikolla, jotta kilpailijat voivat olla tarvittaessa karanteenissa ennen kisoihin osallistumista, Miss Suomi -kilpailun järjestäjä Sunneva Sjögren kertoo tiedotteessa.

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen odottaa kansainvälistä kisamatkaa jännittynein mielin.

– Olen innoissani siitä, että kisat pystytään järjestämään koronapandemiasta huolimatta. Kisajärjestäjillä on kertynyt kokemusta kisojen järjestämisestä tänä haastavana aikana, sillä he järjestivät loppuvuodesta onnistuneesti Miss USA -kilpailun. Uskon, että kilpailu pystytään järjestämään vastuullisesti, Viivi kertoo.

Koronapandemian aikana hän on valmistautunut kansainvälisiin kisoihin päämäärätietoisesti.

– Tähän mennessä olemme hankkineet muun muassa kansallis- ja finaalipuvun. Minulla on käytössä useita eri vaatesuunnittelijoita. Lisäksi olen turvautunut personal trainerin, koreografin ja fysioterapeutin apuun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut