Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jarkko Parikka jatkaa Ilveksessä – KHL-optio jäi käyttämättä

Puolustaja Jarkko Parikka, 23, jatkaa Ilveksessä kaudella 2021–2022. Puolustajan voimassa olleeseen sopimukseen sisältyi ensi kautta koskeva KHL-optio, jota hän ei käyttänyt. Imatralaislähtöinen puolustaja Jarkko Parikka siirtyi Ilvekseen kaudella 2015-2016 pelattuaan kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikan USHL- ja OHL-juniorisarjoissa.

Ensimmäisellä kaudellaan Ilveksessä puolustaja voitti A-nuorten Suomen mestaruuden nykyisen Liiga-joukkueen päävalmentaja Jouko Myrrän johtaman valmennusryhmän alaisuudessa. Käynnissä olevalla kaudella 31 ottelussa pisteet 4+4=8 tehnyt Parikka on pelannut Liigassa yhteensä 261 runkosarjaottelua tehoilla 17+48=65, minkä ohella hänen tililleen on kertynyt 17 pudotuspeliottelua. Puolustajan yhteenlaskettu plusmiinussaldo tältä ja kahdelta edelliseltä kaudelta on +48. Suomen A-maajoukkueessa Parikka on esiintynyt kolmella peräkkäisellä kaudella yhteensä kymmenessä ottelussa.

– Todella hyvillä fiiliksillä jatkan Ilveksessä, ja tulee olemaan hienoa päästä pelaamaan myös uudessa areenassa. Ilves on ollut minulle todella hyvä paikka, ja kaupunkina viihtyisä Tampere on tullut hyvin tutuksi. Pelaajille annetaan seurassa kaikki työkalut käyttöön ja harjoitusolosuhteet sekä valmentajat ovat huippuluokkaa. Koen kehittyneeni täällä vuosi vuodelta ja uskon pystyväni ottamaan vielä seuraavankin askeleen Ilveksessä, sanoo Jarkko Parikka tiedotteessa.