Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilveksen riveissä seikkaili harjoitusottelussa mystinen "testipelaaja": teki maalinkin mutta nimeä ei kerrottu julkisuuteen – "Sopimusasiat solmitaan ennen kuin lyödään nimi lehteen"

Pirkkahallin poikkeusaikaan löi lauantaina oman mausteensa Ilveksen harjoitusottelussa kentällä nähty ulkomaalaispelaaja, jonka tarkkaa henkilöllisyyttä ei tiennyt kunnolla kuin tamperelaisjoukkueen organisaatio.

Tummapintainen pelaaja oli liikkeellä hyvällä jalalla, ja pääsi maalintekotilastoonkin tekemällä Ilveksen toisen maalin ottelussa. Miehen identiteetti kirjattiin pöytäkirjoihin muodossa "ghanalainen testipelaaja".

Päävalmentaja Jarkko Wiss puolusti menettelytapaa Ilveksen verkkosivujen otteluraportissa. Mystinen pelimies esitti kentällä sellaisia otteita, että vaikuttaa hyvin todennäköiseltä että mies saattaa viihtyä Tampereella pidempäänkin.

– Kansainvälisesti yleinen tapa on mielestäni hyvä. Sopimusasiat solmitaan seurojen välillä valmiiksi ennen kuin lyödään nimi lehteen, Wiss toteaa.

– Hän esitti juuri niitä ominaisuuksia, joita kaipaamme. Ohitukset olivat räjähtäviä. Nyt tuli uusi ympäristö lyhyellä varoitusajalla, mutta hyvin kaveri pärjäsi. Olin todella tyytyväinen. Hänelle tuli pieni kolhu nilkkaan, mutta sen ei pitäisi olla vakavaa.