Ilveksen riveissä seikkaili harjoitusottelussa mystinen "testipelaaja": teki maalinkin mutta nimeä ei kerrottu julkisuuteen – "Sopimusasiat solmitaan ennen kuin lyödään nimi lehteen"

Ilveksen riveissä seikkaili lauantain harjoitusottelussa "testipelaaja". Julkisuuteen nimi kerrotaan siinä vaiheessa, mikäli otteet oikeuttavat pelaajasopimukseen.
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Pirkkahallin poikkeusaikaan löi lauantaina oman mausteensa Ilveksen harjoitusottelussa kentällä nähty ulkomaalaispelaaja, jonka tarkkaa henkilöllisyyttä ei tiennyt kunnolla kuin tamperelaisjoukkueen organisaatio.

Tummapintainen pelaaja oli liikkeellä hyvällä jalalla, ja pääsi maalintekotilastoonkin tekemällä Ilveksen toisen maalin ottelussa. Miehen identiteetti kirjattiin pöytäkirjoihin muodossa "ghanalainen testipelaaja".

Päävalmentaja Jarkko Wiss puolusti menettelytapaa Ilveksen verkkosivujen otteluraportissa. Mystinen pelimies esitti kentällä sellaisia otteita, että vaikuttaa hyvin todennäköiseltä että mies saattaa viihtyä Tampereella pidempäänkin.

– Kansainvälisesti yleinen tapa on mielestäni hyvä. Sopimusasiat solmitaan seurojen välillä valmiiksi ennen kuin lyödään nimi lehteen, Wiss toteaa.

– Hän esitti juuri niitä ominaisuuksia, joita kaipaamme. Ohitukset olivat räjähtäviä. Nyt tuli uusi ympäristö lyhyellä varoitusajalla, mutta hyvin kaveri pärjäsi. Olin todella tyytyväinen. Hänelle tuli pieni kolhu nilkkaan, mutta sen ei pitäisi olla vakavaa.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut